Uthyrning Villa, Lukavica, Banská Bystrica, Slovakien, Lukavicka cesta 4

Uthyrning - Cod. 25301

  • Typ: Villa
  • Område: 2413 m²
  • Antal rum: 11
  • Våning: 2

Exklusiv villa uthyres i lugnt läge med stor privat egendom. Huset ligger i Lukavica - 15 minuter med bil till Zvolen eller Banska Bystrica. Nära är staden Sliac med full service (hälso- och sjukvård, apotek, mat, skola, kyrka, tåg / buss, flygplats, butiker, café, restauranger, golf, ridning, spa).

Lukavica är liten, trevlig och lugn by, huset är i slutet av byn, så det är riktigt bra privatliv. Den floorage är ca 960m2. Huset är lämpligt för så mycket som 12 och även fler människor.

Bottenvåning - hall, toalett, garderob, arbetsrum med öppen spis, kök med spense. Köket har hög kvalitet Corian skänk. Det finns även ett sovrum med badrum med toalett, vinterträdgård (leder till dubbelgarage), stort vardagsrum och terrass.

På 1: a våningen finns 4 rum, till varje kvickhet balkong och ett stort rum med köksdel och balkong. Också 2 badrum med toaletter är på 1: a våningen.

I källaren finns tvättstuga, teknikrum, wareroom, pool med dusch, bastu med dusch, toalett och nästa 2 rum. Man har också fitness maskin.

Huset har garage för 2 bilar med ingång från trädgården och även från huset. Interiören är verkligen trevligt och varmt tack till rena material. Huset har trä eurofönster, är golvet trä, laminat eller trottoaren. Trappan har trä ombordstigning.

Uppvärmningen sker med värmepump och el. Vissa rum har golvvärme. varmvatten tillhandahålls solvärme och värmepump.

Runt huset finns riktigt fin trädgård och tennisbana / basketplan med falska torv, även egen vattenbrunn. Huset har en egen avloppstank.

Huset är lämpligt för familj som bor, koppla av eller som företagets plats.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB