Försäljning Byggnad, Zlaté Moravce, West Slowakia, Slovakien, Zlaté Moravce 5

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 26462

  • Typ: Byggnad
  • Område: 8663 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Vi erbjuder en unik egenskap: ett enfamiljshus / villa med pool på en 8663 m2 mark med tillhörande produktionshall, lagerbyggnader, med egen fruktträdgård och en park med artesiskt källa. Marken är platt, helt inhägnad, väl underhållna och erbjuder en mängd olika användningsområden. Ytterligare expansion och förvärv av angränsande fastigheter i alla riktningar är möjlig.
Be flyttat placeringen av huset från huvudvägen, liksom en vacker skog park i den främre delen av området, som används för att en hög grad av fred och stödja den personliga integriteten. Den rymliga garage har plats för två bilar inne och en bil under trädkronorna utanför. Garaget har ett fullt utrustat gym utöver ett separat rum. Använd Surface 77m2. Egen väg asfalt tillgång längs hela fastigheten.
Garaget och huset omger terrass med pool, en grill och en trädgård damm med fiskar. På den stora terrassen erbjuder en mycket privat och lugn plats att koppla av. Betong poolen är 7x4 meter och är utrustad med en självständig filtreringssystem och lock.
Huset har en golvyta på 257 m2. Material: sparken tegel Wienerberger, BRAMAC takpannor, fönster och dörrar av trä varumärke. Jorden är omväxlande försedd med italienskt kakel och laminat. Huset är ansluten till naturgas, värme kommer med golvvärme med extra möjlighet till en varmluft uppvärmning av den inbyggda i vardagsrummet, trä spis.
I, som ligger i den bakre delen av egenskapen, industriella delen, den 530 m2 produktionshallen med flera ytterligare lager, kommersiella byggnader och skyddsrum konstrueras. Den extra byggnad att vinna en användbar yta på 280 m2. Byggnaden har en gasanslutning, takhöjd 3-4,5 m. Lägenhetskomplexet erbjuder ännu mer prestigefyllda kontor, toaletter och även en certifierad lackboxen. (Föremålet användes i det förflutna som en bilverkstad.)
I den industriella delen av odlingen, den artesiska källan och en gräsyta på 1800 m2 går. Odlingen har utformats så att den kan erbjuda alla typer av inhemska frukt under hela växtsäsongen.
Inför storleken på fastigheten, platt terräng, fullt utvecklat nätverk engineering (vatten, gas, ...), dess utmärkta läge (bara 120km, direkt motorväg anslutning till den österrikiska gränsen) och nära avstånd till motorvägen R1, denna webbplats erbjuder ett brett spektrum av användningsområden. Vi tillhandahåller också nödvändigt rättsligt stöd vid förvärv av egendom på plats och tillgängliga för dina frågor du kan ha. Priset är förhandlingsbart.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB