Försäljning Lantgård, Krupina, Krupina, Slovakien, Krupina

Försäljning - Cod. 30288

  • Typ: Lantgård
  • Område: 2710 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Romantiskt hus i knät på naturen

Denna vackra romantiska dubbel hus är lämplig för alla år som bor eller som en säsongsbetonad land hem. Det ligger 7 km från distriktet staden Krupina (8000 invånare). Omgiven av 2 sidor av skog med en fantastisk utsikt, är det säkert ett bra ställe att vila, vandra, cykla, plocka svamp eller bara vara. Du kan ofta se rådjur från trädgården.

Är 10 minuter med bil från Krupina stad och 5 minuter till vattenreservoaren Bebrava där man kan bada eller fiska, är detta platsen idealisk för människor som vill att deras eget utrymme, massor av natur runt men också närhet till staden tjänster och affärer.

Bredare närhet erbjuder besöka en gammal gruvstaden Banská Štiavnica, massor av gamla slott och slottsruiner runt (upp till 30 minuter med bil), sjöar, naturliga dammar, utsikt över bergen, hjort-skogar, klätterleder och andra sevärdheter.

Den inhägnad tomt mäter 2710 kvm Det finns två hus ligger där. Mycket trevlig tufaceous källare i närheten ett av husen kan breddas efter behov. Stenugn på en terrass i den mindre av husen kan användas för bröd eller pizza-bakning. Det finns en möjlighet att avsluta på vinden för en extra utrymme. Det finns ett gammalt grävde väl på fastigheten. Huset värms upp av cordwood.

Platsen måste vissa ombyggnad. Ny spis behöver ot installeras, väl behöver grävas 3m djupare, vattenpump installerad och vattenledningar förs till huset (bara några meter). Det finns ingen avloppssystem, men en splitter avlopp ändå en septisk tank kan byggas eller köpas och installeras enkelt. Alla ledningar för vatten och avlopp är redan inbyggd i huset. Det behöver bara vara ansluten till / från utsidan. Vägen till huset är asfalterad, bara de sista metrarna är asfalterade.

För ytterligare information om huset tveka inte att kontakta mig. Alla fastighetstjänster som omfattas. Inga extra betalningar. Kontakter till lokala företag, kommun och hantverkare som avses. Vi tillhandahåller också kopplingar till lokalbefolkningen, samhällen och information.

Vi ser fram emot att träffa er :).

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB